Bogdan Chitic

Odată cu organizarea primei ligi de baschet „3×3” din Europa – „3×3 League” – pe lângă competiţia dedicată marilor nume din baschetul autohton, a fost înfiinţată şi divizia pentru cei mai mici jucători de bacshet, categoriile baby şi mini. Alături de echipele din Capitală, combatantele celui mai puternic Campionat Municipal din ţară, din Ploieşti va merge pe tabloul de babybaschet şi CS Sevlar Lynx.
Managerul acestei formaţii este nimeni altul decât Ionuţ Iordăchescu, un specialist al acestei competiţii de streetball şi fondatorul echipei „Legendele Toamnei” – finalistă în 2004 şi 2009 şi câştigătoare a competiţiei în 2014. Pe atunci, formaţia ploieşteană a cucerit prima poziţie în formula Ionuţ Iordăchescu – Sorin Hartman – Cornel Alecu.
Revenind la competiţia desfăşurată pe segmentul juvenil, micuţii baschetbalişti ploieşteni au intrat deja „în pâine” în cadrul unei sesiuni de autografe şi poze la un cunoscut centru comercial din Bucureşti, acolo unde băieţii pregătiţi de Sebastian Nicolov, managerul formaţiei, şi-au făcut intrarea în scenă. CS Sevlar Lynx va aborda meciurile din cadrul Ligii de baschet „3×3” Bucureşti în formula David Matei – Auraş Răducanu – David Iordăchescu Jr. – Dan Dusescu (cpt).