V. S.

După ce luni întregi a fost o înghesuială de nedescris la eliberarea/preschimbarea permiselor de conducere sau la înregistrarea dosarelor de examinare în vederea obținerii permisului de conducere, Instituția Prefectului Județului Prahova a decis să ia unele măsuri pentru reducerea bulucelii.
Potrivit unui comunicat de presă remis redacției, conducerea Instituției Prefectului a dispus ca, începând de astăzi, în vederea soluționării cererilor de preschimbare a permiselor de conducere, să se poată face și programări on-line, pe site-ul Instituţiei Prefectului Prahova, www.prefecturaprahova.ro, la secțiunea „Rezervare pentru preschimbare permise auto românești”. Conform reprezentanților Instituției Prefectului, persoanele care fac înscrierile on-line se vor putea prezenta la data și la ora stabilite la înscriere la ghișeul numărul 9 al serviciului.
Înregistrările dosarelor de examinare în vederea susținerii probei teoretice se vor face, în fiecare săptămână, doar în zilele de miercuri și joi, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Îmatriculare a Vehiculelor Prahova din Ploiești, strada Vasile Lupu, conform programului stabilit.
Potrivit aceleiași surse, pentru programare/reprogramare în vederea susținerii probei practice, cetățenii se vor prezenta numai la punctul de lucru al serviciului (așa-numita „sală de examen”), situat în Ploiești, Șoseaua Vestului, nr. 19, în zilele de luni, miercuri și vineri, conform programului stabilit.