Se spunea, până nu demult, că una dintre „filosofiile” după care se ghida activitatea unui for de conducere, la noi, era simplă: pe cine nu ştie îl învăţăm, pe cine nu poate îl ajutăm, iar pe cine nu vrea… îl forţăm!
Poate că era utilă o astfel de abordare şi în cazul activităţii pe care Clubul Sportiv Municipal Ploieşti şi autoritatea locală trebuie să o desfăşoare pe Hipodromul Ploieşti, obiectivul de vreo 17 milioane de euro, care, deocamdată, produce pierderi, la greu!
Despre ce este vorba? De astăzi, în municipiul Ploieşti se desfăşoară „Zilele Oraşului”, manifestare aşteptată de toţi ploieştenii, care, în general, nu prea au multe ocazii de „divertisment” , pentru că mirosul de gaze sau cozile de la ieşirile din oraş nu se „încadrează” în acest capitol.
Ei bine, de „Zilele Ploieştiului”, s-au făcut eforturi pentru un spectacol, o artificie, pe ici pe colo, dar, lipseşte cu desăvârşire Hipodromul din programul acestei manifestări. Culmea, deşi trebuia să se dispute Premiul „Constantin şi Elena”, întrecere prinsă între cele mai improtante în calendarul aprobat de Consiliul Local, reuniunea de la finele acestei săptămâni nu are loc, la fel cum se întâmplă de cinci săptămâni! Se spune că va avea loc pe 28 mai, sunt ceva „speranţe” pentru asta, dar este inexplicabil cum nu s-a reuşit să se „adune” câţiva cai în acest weekend, pentru a oferi şi un eveniment hipic! Dacă este posibilă reuniunea de săptămâna viitoare, nu credem că era aşa complicat să se facă totuşi ceva acum, când era momentul! Aşa că, s-a mai ratat un prilej de a se „vopsi gardul”, cum se tot ratează, totul, când vine vorba despre sportul nostru!