• Surplusul de grăsime este o problemă pe care majoritatea femeilor o au. Apelarea la diete drastice şi exerciţii fizice intense sunt cele mai întâlnite practici care pot avea consecinţe negative asupra sănătăţii noastre. Ne privăm de mâncărurile noastre preferate şi începem să mergem la sală doar pentru a scăpa de colăceii de pe burtă şi de aripioare. Totuşi, există şi alte metode prin care se poate scăpa de burtă, chiar acasă. Împachetările nu sunt practici relativ noi. Din cele mai vechi timpuri, oamenii făceau astfel de tratamente pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a-şi menţine starea de sănătate şi frumuseţea. Argila, mierea, ciocolata, ghimbirul şi rozmarinul sunt doar câteva dintre ingredientele ce remodelează trupul şi hidratează pielea, conform Diva Hair.
  • Hepatita B este de până la zece ori mai contagioasă decât virusul HIV. În timp ce hepatita B se transmite cu uşurinţă pe cale sexuală, riscul ca partenerul să ia boala fiind maxim, în cazul virusului hepatitei C probabilitatea este mult mai mică, de doar 3 la sută. Transfuziile cu sânge netestat, vizitele dese la stomatolog şi la saloanele de cosmetică care nu respectă regulile de sterilizare, folosirea în comun de seringi în cazul consumatorilor de droguri sunt doar câteva dintre căile de transmitere a hepatitelor virale.Dar hepatitele care macină ficatul se pot transmite, de asemenea, prin contact sexual şi au o incidenţă mai crescută în ţări din Asia, Africa, dar şi din Europa de Est. În România, se estimează că un număr de 2 milioane de persoane suferă de hepatita B şi C, multe nefiind conştiente că au boala, potrivit doctorulzilei.ro.
  • Foarte mulţi oameni se confruntă cu circulaţie sangvină deficitară, care poate duce în timp la probleme serioase de sănătate. Simptomele pe care le prezintă aceasta carenţă nu apar brusc, ci se dezvoltă treptat, fiind uşor de observat. Cel mai comun simptom al carenţei sangvine, furnicăturile, apare atunci când stau în aceeaşi poziţie pentru o perioadă mai lungă de timp. Picioarele şi mâinile sunt cele afectate, deoarece mişcarea stimulează fluxul sangvin dar repausul îl împiedică. În consecinţă, persoanele care suferă de circulaţie sangvină deficitară se confruntă cu furnicături chiar şi atunci când nu se mişcă 5 minute. Pentru a preveni afecţiunea, mergeţi cel puţin o jumătate de oră pe jos în fiecare zi. Acest exerciţiu simplu va pune în mişcare muşchii şi va îmbunătăţi fluxul sangvin în organism, potrivit Click.