Trofeul de argint, donat Federaţiei Române de Fotbal de către Ion Ţiriac, care se va decerna câştigătoarei Cupei României, va fi expus în magazinele Kaufland din Bucureşti, Giurgiu şi Ploieşti, iar iubitorii fotbalului vor avea ocazia să se fotografieze cu mult-râvnita Cupă. Trofeul va fi înmânat echipei caştigătoare a Cupei României, ediţia 2016-2017, în urma finalei programate sâmbăta, 27 mai, de la ora 20:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiesti.
Susținătorii Astrei Giurgiu și FC Voluntari, echipe care se întâlnesc în ultimul act al competiției, se vor putea fotografia cu trofeul care poate ajunge în vitrina clubului favorit. Trofeul Cupei României va fi expus în intervalul orar 14:00 – 20:00, pe 23 mai, în Giugiu, pe 24 mai, în Ploiești, dar și în Kaufland Mihai Bravu, București, în data de 25 mai.

C P
Voluntariul vine direct la meci!

Cele două finaliste au abordat strategii diferite cu privire la activităţile premergătoare Cupei,echipa din Ilfov – FC Voluntari – alegând să vină direct la meci, din Voluntari, fără a se antrena la Ploieşti. În schimb Astra, care foloseşte pentru şedinţele de pregătire stadionul propriu, din cartierul “9 Mai”, va efectua un antrenament, vineri, pe stadionul “Conpet” şi va sta la hotelul “Best”, din Ploieşti, înainte duelului care va opune şi doi dintre jucătorii exponenţiali ai Petrolului, din ultima perioadă – Constantin Budescu “decarul” Astrei, respectiv coordonatorul de joc al Voluntariului, Laurenţiu Marinescu, cei doi ploieşteni urmând să fie adversari în meciul de pe arena unde, nu demult, înscriau goluri importante în tricoul galben-albastru.