Marian Dima

Conform deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, toate meciurile din Liga a III-a se vor juca, în această săptămână, vineri, 14 aprilie, pentru a lăsa echipelor liber de Paşte. În această etapă, Petrolistul va juca împotriva „satelitului” lui Dinamo, meciul fiind programat la orele 15,00. Asta pentru că Boldeştiul şi Dinamo II s-au înţeles să joace meciul mai sus amintit mai devreme şi nu de la 17,00, cum este programată etapa în care cealaltă divizionară C prahoveană, Astra II, primeşte vizita celor de la Înainte Modelu.

Şi Liga A se dispută mâine

Din aceleaşi considerente, şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a decis să programeze jocurile de la sfârşitul săptămânii în aşa fel încât duminică să fie zi liberă. Astfel, Liga A Prahova îşi va desfăşura meciurile tot vineri, de la ora 17,00, cu excepţia unui singur joc, Petrolul – CS Ceptura, programat o oră mai târziu, de la 18,00. De asemenea, sâmbătă se vor disputa toate jocurile din Liga B Prahova şi Superligă, ziua fiind plină de fotbal, la judeţ, cu partide programate, în mare parte, în „cuplaje” pentru a putea asigura brigăzi de arbitri complete la un număr de peste 50 de jocuri.

Cupa României îşi stabileşte „sferturile” marţi

AJF Prahova a stabilit şi ziua când se va efectua tragerea la sorţi pentru „sferturile” Cupei României – faza judeţeană. Astfel, marţi, 18 aprilie, de la orele 13,00, delegaţii celor 8 echipe calificate în această fază a competiţiei (Petrolul, CS Blejoi, CS Păuleşti, Avântul Măneciu, Petrolul Băicoi, AFC Băneşti, AFC Brebu şi CS Măneşti-Coada Izvorului sunt aşteptaţi la sediul AJF pentru stabilirea „sferturilor”.