•  Când sistemul tău digestiv nu mai funcţionează corespunzător, toxine din mâncare vor ajunge în sânge în loc să fie eliminate. Semne că sistemul digestiv nu funcţionează corect: modificări de metabolism, diabet, schimbări ale părului, unghiilor şi ale pielii, constipaţie pe termen lung, boli ale rinichilor, schimbări bruşte de greutate. Pentru a da restart colonului şi pentru a-l curăţa de toxine incearcaţi acest remediu din două ingrediente. Cele două ingrediente sunt mierea şi oţetul de mere. Ambele sunt blânde şi vă vor ajuta să vă curăţaţi organismul de toxine, notează Unica.
  •  Aproape un sfert din viaţă ne-o petrecem în pat, dormind. În acele momente, este foarte important să avem o postură corectă, adaptată nevoilor fiecăruia dintre noi. Pentru că nu doar numărul de ore de somn contează, ci şi calitatea lor. Vă dor umerii, spatele, sforăiţi sau nu reuşiţi să adormiţi? Schimbaţi poziţia de somn şi toate problemele se vor rezolva. Specialiştii citaţi de Bright Side ne dau exemple concrete. Evitaţi să dormiţi pe o parte, în special pe umărul care vă doare, sau cu o mână sub cap. Nici pe burtă nu e recomandat să dormiţi, deoarece umerii nu vor sta drepţi. Cea mai bună poziţie este pe spate, cu o pernă subţire, ortopedică, sub cap. Ţinând o altă pernă mică în braţe, umerii îţi vor sta aliniaţi corect, scrie Click.
  •  Pielea neagră de pe coate, genunchi sau de la subraţ are drept cauză a acestei pigmentări numite acanthosis nigricans sau melanoză depunerea excesivă de melanină, cea care dă culoare pielii. Căldura excesivă este o altă cauză. Transpiraţia din pricina căldurii determina fricţiunea în anumite zone care se mai închid la culoare. Diabetul sau unele infecţii cu fungi au acest simptom. Kilogramele în plus mai pot fi de vină. Dacă în mers coapsele se ating, zona respectivă se va pigmenta sau hiperpigmenta. Această pigmentare are loc la ambele sexe, indiferent de rasă şi se prezintă sub forma unor pete mai închise la culoare în anumite zone sau generalizat, potrivit Libertatea.