HC Dobrogea Sud Constanţa a rămas fără antrenor după ce sârbul Djordje Cirkovic şi-a anunţat demisia. Antrenorul a luat decizia de a pleca de la echipă după înfrângerea de miercuri cu Steaua, scor 27-30, într-un meci din etapa a 23-a în Liga Zimbrilor. În urma acestui rezultat, Constanţa are şanse minime să mai prindă locul 2 la sfârşitul sezonului regulat, fiind la mâna rezultatelor.
„Echipa Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa anunţă faptul că a încetat colaborarea cu antrenorii Cirkovic Djordje şi Sesum Marko. Decizia a fost luată de comun acord şi pe cale amiabilă între părţi, fapt instituit din cauza rezultatelor mai puţin bune din ultimele etape. Regretăm această măsură, însă aşa este în sport. Trebuie să trecem în mod constructiv peste perioadele de criză, iar principalul nostru obiectiv sunt victoriile. Mulţumim şi apreciem în mod deosebit colaborarea cu antrenorii Cirkovic şi Sesum, care au fost alături de noi de la începutul existenţei noastre şi am obţinut victorii şi calificări memorabile şi, cu siguranţă, vom rămâne prieteni buni toată viaţa. Mulţumim pentru tot, Ciro şi Marko!”, a fost comunicatul postat de club pe pagina oficială de Facebook.
Deocamdată, Constanţa nu are o variantă de înlocuire şi este presată şi de timp, având în vedere că mâine va susţine un nou meci de campionat, cu CSM Satu Mare.