V. Stoica

Mai mulți ambasadori au fost prezenți, ieri, la deschiderea celei de-a zecea ediții, aniversare, a Târgului de Turism ExpoVacanța, de la Ploiești, eveniment găzduit de Ploieşti Shopping City. Astfel, la deschiderea ediției aniversare au fost prezenți Taous Djellouli – ambasador al Republicii Algeriene la Bucureşti, Faouz El Achchabi – ambasador al Regatului Marocului la Bucureşti, Boutheina Labidi – ambasador al Tunisiei la Bucureşti. Gazdele evenimentului au fost însă Aurelian Gogulescu – preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Ludmila Sfîrloagă – vicepreședinte al CJ Prahova, Adrian Voican – preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, dar şi reprezentanţi ai Ministerului Turismului şi ai mediului de afaceri.
La târgul ExpoVacanţa, care se va desfășura timp de trei zile la Ploiești, vor participa – în calitate de expozanţi – agenţii de turism, hoteluri, centre de informare turistică, asociaţii de promovare, unităţi de agrement, turism de sănătate şi de restauraţie, asociaţii şi cluburi montane şi de fotografie, emitenţi de tichete de vacanţă.
În urmă cu zece ani, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova și Consiliul Judeţean Prahova au fondat Târgul de Turism ExpoVacanţa, prin intermediul căruia sunt promovate ofertele turistice din Prahova, dar și din alte zone ale țării.