Delegații echipelor de prim eșalon județean, prezenți la întâlnirea cu oficialii din conducerea Asociației Județene de Fotbal, au respins orice ”inovație” privind obligativitatea cluburilor din Liga A de a folosi mai mulți jucători tineri, în teren, în returul competiției.
A rămas valabilă regula utilizării unui jucător născut în 1997, sau mai tânăr, până la finalul campionatului, urmând ca, de la vară, regula să se modifice, Federația Română de Fotbal dorind să impună o strategie uniformă la nivelul țării, anume ca toate echipele de prim eșalon județean să fie obligate să folosească 3 fotbaliști ”Under 19”, la fel ca la Liga a III-a.
Până vom vedea ce va fi în vară, grupările prahovene s-au dovedit conservatoare, refuzând ”provocarea” promovării de tineri fotbaliști, deși, clar, nivelul Ligii A, ca medie de vârstă, este unul ”îmbătrânit”, și era nevoie de sânge proaspăt.

Cupa – săptămâna viitoare sau în aprilie

Startul oficial al întrecerii județene, programat pe 25 februarie, cu etapa ”optimilor” din Cupa României, se poate amâna, în funcție de starea terenurilor, AJF urmând să inspecteze suprafețele de joc și să ia o decizie. Dacă nu se va juca săptămâna viitoare, Cupa va fi reprogramată (total sau parțial, doar unde terenul este impracticabil) pe 5 aprilie, sezonul de primăvară urmând să înceapă pe 4 martie, cu prima etapă din retur.