Unul dintre transferurile importante ale Petrolului din această iarnă, aducerea lui Nini Popescu, este pe cale să se concretizeze oficial, astfel că jucătorul va avea drept de joc încă din prima etapă a returului.
Suspendat pentru implicare în scandalul pariurilor, pe când juca la Gloria Buzău, jucătorul „picat la mijloc” în „afacere” a ispăşit cele două luni de interdicţie, problema rămasă de rezolvat fiind achitarea amenzii de 10.000 de ron primită de acesta din partea Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.
Până la urmă, soluţia găsită de FRF a fost aceea a unui acord privind eşalonarea plăţii, în 5 tranşe a câte 2000 de ron, ţinând cont că fotbalistul va juca, totuşi, la nivel de amatori şi vorbim despre un jucător tânăr şi talentat (Nini este născut în 1996), care îşi poate „recăpăta” credibilitatea carierei.
Petrolul va face eforturile necesare, împreună cu jucătorul, pentru a achita această sumă, clubul devenind „solidar” cu fotbalistul! În schimb, situaţia lui George Ghiţă – amendat şi el cu 15.000 de ron şi suspendat 6 luni – rămâne, în continuare, incertă.NINI B 38

Amicale cu Moreni şi Tineretul Berceni

Astăzi, de la orele 15,00, Petrolul va susţine un nou amical, adversara echipei lui Octavian Grigore fiind „sora mai veche” din Moreni – Flacăra. Antrenată de fostul petrolist Gabi Paraschiv, divizionara C dâmboviţeană va veni pe terenul de la Parcul Municipal Vest pentru al treilea test consecutiv în care galben-albaştrii dau piept cu o grupare de eşalon superior, precedentele „experienţe”, cu Dacia Unirea Brăila şi Unirea Slobozia, încheindu-se cu bilanţ pozitiv – o victorie şi un egal.
Apoi, sâmbătă, Grigore a luat pentru elevii săi un test mai uşor, contra unei grupări de eşalon inferior, Tineretul Berceni urmând să joace cu liderul Ligii A Prahova, tot la vest, de la ora 11,00.