•  Copiii nu moştenesc de la părinţi doar trăsăturile fizice şi cele care ţin de comportament, ci şi predispoziţiile pentru anumite boli. Un istoric al familiei bogat în diferite afecţiuni poate fi transmis din generaţie în generaţie. Putem moşteni aceste boli fie direct de la părinţii noştri, fie de la bunici. Astfel, deşi părinţii noştri sunt perfect sănătoşi, noi putem să avem anumite boli genetice pe care bunicii sau străbunicii le-au avut. Bolile genetice sunt cauzate de o anomalie ce apare în genomul unui individ. Acestea pot apărea din senin sau pot fi activate de anumiţi factori, scrie Divahair.
  •  Deshidratarea organismului sau consumul de alimente nesănătoase pot intensifica migrenele, afectându-ne viaţa de zi cu zi şi obiceiurile. Deshidratarea este adesea o problemă cronică, care nu poate fi tratată consumând un pahar de apă, deoarece corpului i-a lipsit apă o perioadă lungă de timp, pierzându-şi o mare parte din substanţele nutritive, energie şi elasticitate, relatează Click.
  •  Durerile de spate au numeroase cauze, de la postura incorectă şi timpul îndelungat petrecut pe scaun la birou, până la diverse afecţiuni ale coloanei vertebrale. Sunt supărătoare şi se pot agrava. De aceea, încercaţi să faceţi mai multă mişcare. Fie că alegeţi să mergeţi pe jos câteva minute în plus, în drumul spre casă, sau găsiţi câteva exerciţii uşoare pe care să le puteţi practica zilnic, încercaţi să faceţi mai multă activitate fizică, potrivit Click pentru femei.
  •  Pentru o viaţă sănătoasă este important ca rinichii să fie sănătoşi. Aceştia ajută la reglarea tensiunii arteriale şi optimizarea nivelului de pH din corp, în timp ce echilibrează nivelurile de electroliţi, cum sunt sodiul şi potasiul. În plus, grija pentru rinichi, vezica urinară şi uretere va garanta eliminarea tuturor deşeurilor lichide din organism, potrivit Click pentru femei.
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMut de fotbal
Articolul următorDIN CULISE