Marcel Marin, Bogdan Chitic

Printre puţinele echipe de prim eşalon judeţean care şi-au permis, în această iarnă, să efectueze un stagiu centralizat se numără, alături de CS Cornu şi Petrolul Băicoi, şi vicecampioana ediţiei precedente şi, totodată, ocupanta locului secund la finalul turului, CS Blejoi.BLEJOI B 40
Pe tot parcursul săptămânii trecute, formaţia de lângă Ploieşti a parcurs tradiţionalul cantonament în localitate, în vederea abordării, la capacitate maximă, a părţii secunde a campionatului. Antrenorii Răzvan Vlad şi Emil Coşieru au „scos untul” din propriii jucători, aceştia servind mai multe „porţii” de antrenament în fiecare zi. Blejoienii au avut un regim dificil de antrenament, care, într-o zi, a constat în alergări, de dimineaţă, pe platou, în vecinătatea stadionului, urmate, după masa de prânz şi odihna de după-amiază, de şedinţe tehnico-tactice pe gazonul propriu.
Programul a devenit unul şi mai diversificat a doua zi, cu acelaşi „meniu” în prima parte a zilei, secondat, după-amiaza, de pregătire fizică la sala de forţă – aceasta din urmă utilată cu aparatură de ultimă generaţie, urmate, evident, de un ciclu de refacere. Coordonată de maseurul Mădălin Ionescu, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, ultima parte a zilei a avut şi … prelungiri, refacerea încheindu-se cu saună, bazin şi jacuzzi, la sala de sport din localitate.BLEJOI C 40
În paralel, blejoienii au lucrat şi pe terenul sintetic din apropierea stadionului, nu înainte de o nouă porţie de alergări aerobe şi anaerobe, specifice perioadei de iarnă.
„Am optat pentru acest cantonament în localitate, având toate condiţiile propice pregătirii unui nou an. Cazarea şi masa au fost fără reproşuri, la Hanul Şoferilor „Rapsodia”, din localitate. Băieţii au răspuns foarte bine la solicitările staffului tehnic şi sperăm, dacă se poate, cu ajutorul tuturor părţilor implicate, să terminăm chiar pe prima poziţie”, a declarat antrenorul celor de la CS Blejoi, Răzvan Vlad.
Tot timpul lângă echipă, pe parcursul stagiului de iarnă, au fost şi Paul Mâinea (manager sportiv), Gheorghe Traian Biziniche (preşedinte) şi, nu în ultimul rând, Ştefan Zahanagiu (vicepreşedinte), care au căutat, şi cu sprijinul edilului local Adrian Dumitru, să nu le lipsească nimic jucătorilor, pregătirea blejoienilor, pentru retur, desfăşurându-se în concordanţă cu locul ocupat în clasament, şi anume la cote înalte.
În intersezon, CS Blejoi a înregistrat victorii pe linie în partidele de verificare: 4-2 la CS Tineretul Berceni (Superliga B Prahova), 3-0 cu AFC Băneşti-Urleta şi, în penultima zi a cantonamentului centralizat, 6-1 cu Rapid Mizil (Superliga B).
Lotul echipei CS Blejoi: Adrian Gheorghe, Ionuţ Mirea, Alin Ioniţă (portari) – Claudiu Stoica, Alexandru Sterie, Valentin Iordache, Ionuţ Filip, Ştefan Stanca, Iustin Dobre, Cristian Vişan, Cristian Barbu (fundaşi) – Eugen Rudaru, Ionuţ Enciu, Cătălin Ruptureanu, Cristian Vasile, Vlăduţ Badea, Irinel Dumitru, Florin Badea, Alexandru Manea, Gabriel Bălăceanu, Ştefan Anton (mijlocaşi) – Cosmin Lambru, Sebastian Petre, Marius Anghel.
Antrenori: Răzvan Vlad şi Emil Coşieru.

În numerele noastre viitoare, veţi putea citi un amplu interviu cu antrenorul principal Răzvan Vlad.