Specialişti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia, vor oferi vineri 3 martie 2017, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor români cu probleme de oncologie sau care urmează să efectueze o operaţie chirurgicală complexă. Este vorba despre prof.dr.Serdar TURHAL, specialist în toate tipurile de patologii oncologice şi prof.dr. Fatih Agalar, specialist în chirurgie generală (oncologică, gastrointestinală etc.).
Gazda evenimentului, Medic Center –reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, strada Timişana nr. 34, incinta clădire BRD, etaj 3 – va înregistra solicitările pacienţilor români care doresc participarea la întâlnirea cu medicii şi va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită a medicilor specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu medicii analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de 6 luni.
Locurile sunt limitate. Participarea la evenimentul din 3 martie 2017 se face doar pe bază de programare la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe e-mail, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.