La Pucheni – 12 persoane au fost asistate medical !

F.T.

Parcă mai mult ca niciodată, în prima parte a zilei de ieri, pe șoselele din județ au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu răniți și pagube materiale.
Astfel, pe DN 1, în zona localității Pucheni, a avut loc un accident în care au fost implicate trei autoturisme, fiind solicitate, prin Numărul Unic de Urgență “112”, echipajele de descarcerare și ambulanțele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Șerban Cantacuzino”. La fața locului au fost asistate medical 12 persoane, iar șase dintre acestea (patru adulți și doi minori – o adolescentă în vârstă de 16 ani și un băiat de 14 ani) au fost transportați cu ambulanțele SMURD și SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.
În fapt, seria accidentelor cauzate mai mult sau mai puțin de condițiile meteorologice nefavorabile a început încă de la ora cinci dimineața a zilei de ieri, când poliția și pompierii au intervenit pe Centura de Est a Ploieștiului, acolo unde o mașină a ieșit în afara părții carosabile, iar trei persoane au fost transportate la spital.
În jurul orei 9, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină la două accidente care au avut loc pe raza comunei Păulești. La unul dintre ele, a fost implicată o dubiță care transportat șase persoane, una dintre acestea – cu răni mai grave – fiind transportată la spital. Al doilea accident de la Păulești a constat în ieșirea unui autoturism în afara părții carosabile.
Tot ieri, pe Centura de Est a Ploieștiului (zona Moara Nouă), a avut loc o coliziune între două autoturisme și o cisternă, o persoană fiind rănită, iar traficul întrerupt. De asemenea, pe același tronson care ocolește Ploieștiul, traficul rutier a mai fost oprit o dată din cauza faptului că un TIR a acroșat un autoturism și o autoutilitară, o persoană fiind transportată la spital.
În prima parte a zilei de ieri au mai avut loc și alte accidente “minore”, cum ar fi la Românești (autoturism ieșit în afara părții carosabile), pe DN1 D Albești – mașină ieșită în decor, la Baba Ana, pe DJ 1 H – dubiță ieșită în afara carosabilului, la Coțofenești – TIR răsturnat în afara părții carosabile.
Iar vremea rea nu dădea semne de îndreptare…