Nu au mai fost 6.000 de oameni la arena „Ilie Oană”, ca astă vară, la… început de drum! Nu a mai venit niciun Mutu, niciun Zicu, care să umple stadionul, ca acum trei ani… Ce vremuri! Ce vremuri, din punct de vedere financiar, în primul rând! Cu plasele de bani pe care Dan Capră le dădea atunci Briliantului şi lui Zicu, acum, Petrolul ajungea în divizia B defilând! Între timp, e greu şi de plătit chiria la stadion, deşi, nu mai e vorba de 12.000 de euro pe eveniment, ci maxim 1500! Adică enorm, pentru o echipă de „amatori”.
Cu nostalgia duelurilor cu Swansea, Dinamo Zagreb, Plzen sau Vitesse Arheim, acum au început pregătitire pentru „derbiurile” cu Rapid… Mizil, CS Păuleşti, Tufeni şi Blejoi! Şi ce dueluri, ce „teamă”, pentru… conspiraţiile judeţene actuale!
Deocamdată, important este că Petrolul s-a reunit! Pe „Ilie Oană”! Printre fumigenele „negre” aprinse la tribuna I, marea performanţă este încă departe, dar, acum, continuitatea şi identitatea sunt mai importante decât orice altceva!