Real Madrid, liderul campionatului de fotbal al Spaniei, a suferit primul său eșec după o serie de 40 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile, înclinându-se la limită pe terenul formației FC Sevilla, scor 1-2, duminică seara, într-o partidă din cadrul etapei a 18-a din Primera Division.
Madrilenii au deschis scorul pe stadionul Sanchez Pizjuan, prin starul Cristiano Ronaldo, care a transformat un penalty în minutul 67, însă gazdele au întors rezultatul în finalul jocului, prin autogolul lui Sergio Ramos (min. 87), fost jucător al andaluzilor, și reușita lui Stevan Jovetic, jucător achiziționat în această iarnă, care a marcat golul victoriei în prelungiri (min. 90+2).
Cele două formații s-au întâlnit pentru a doua oară într-un interval de numai patru zile, după ce joi seara au remizat pe aceeași arenă, într-o partidă din Cupa Spaniei (scor 3-3), Real reușind să egaleze atunci tot printr-un gol marcat în minutele suplimentare de joc, prin francezul Karim Benzema.
În urma eșecului din meciul de duminică, Real Madrid a rămas pe prima poziție a clasamentului din Primera Division, însă avansul față de marea sa rivală FC Barcelona s-a redus la doar două puncte, după ce catalanii s-au impus fără drept de apel sâmbătă, pe teren propriu, în partida cu Las Palmas (5-0).