Noul An Chinezesc începe la prima Lună Nouă a anului, pe data de 28 ianuarie 2017.
Anul trecut a fost anul Maimuţei de Foc, care a adus multe surprize şi imprevizibilitate. Mulţi oameni au simţit acest lucru în 2016, însă acum în 2017-Anul Cocoșului de Foc Yin- lucrurile vor fi mult mai aşezate, potrivit AstroCafe.ro.
Cocoşul este un animal organizat, practic şi împământat căruia îi place să-şi planifice şi să-şi asume riscuri calculate. În timp ce Maimuţa este despre elementul surpriză, energia Cocoşului este mai mult despre luarea deciziilor planificate.
În 2017, va fi necesar să vă planificaţi următoarea mişcare şi să începeţi să gândiţi pas cu pas ceea ce vă doriţi să realizaţi şi cum aveţi de gând să obţineţi acest lucru.
Cocoşul este adesea liderul şi pretinde respectul tuturor găinilor, făcând anul 2017 un an perfect pentru a vă ridica şi a vă asuma responsabilitatea pentru direcţia din viaţa voastră.
Energia Yin oferă, de asemenea, o calitate feminină. În timp ce vi se va cere să faceţi unele pregătiri şi planificări, veţi avea nevoie, de asemenea, să aveţi încredere şi să vă urmaţi instinctele şi intuiţia.
Dacă doriţi să vă întăriţi intuiţia şi să învăţaţi să aveţi încredere în instinctele voastre, Cocoşul de Foc Yin vă va oferi cu siguranţă sprijin.
În conformitate cu mulţi astrologi chinezi, Focul Yin poate fi o combinaţie extrem de volatilă.
Energia Yin este adesea asociată cu apa şi metalul, însă atunci când sunt puse împreună cu focul au potenţialul de a fi extrem de distructive. Focul Yin poate indica, de asemenea, războaie, atacuri teroriste şi corupţie economică.
Dacă există un animal care poate manipula energia Focului Yin, atunci acesta este Cocoşul. Cu abordarea sa practică şi metodică, Cocoşul are abilitatea de a lua această energie a Focului Yin şi de a o ţine sub control.
Atunci când Focul Yin este sub control, poate duce la rezoluţii paşnice, o temperare a furiei şi liniştirea oricăror conflicte. Reprezintă, de asemenea, o energie minunată pentru emanciparea femeilor şi mult mai multe femei pot fi în lumina reflectoarelor în acest an, decât oricând înainte, potrivit sursei citate.
La nivel personal, anul Cocoşului de Foc Yin ar putea ajuta la rezolvarea unor litigii sau probleme complexe din viaţa voastră. Poate ajuta chiar la clarificarea unor dispute care v-au provocat mânie şi stres.
Atunci când utilizaţi în mod eficient această energie, ea vă va ajuta, de asemenea, să rămâneţi eficienţi şi să faceţi paşi uriaşi, mai ales în carieră.
Anul Cocoşului de Foc Yin a fost, de asemenea, etichetat ca fiind anul trezirii, iar acest fapt este interpretat/menţionat şi în astrologia occidentală, de asemenea.
Ştim cu toţii cucurigul Cocoşului dimineaţa, în scopul de a „trezi” toate celelalte animale, mai scrie AstroCafe.ro.
În 2017, Cocoşul ne va da tuturor un semnal de trezire, atât de necesar, care ne va ajuta să ne explorăm în continuare intuiţia şi să ne uităm la acele zone din vieţile noastre care necesită a fi renăscute sau transformate.
Pe măsură ce trecem prin acest an de noi începuturi, tot mai mulţi oameni vor fi chemaţi să se trezească iar Cocoşul de Foc Yin va fi de ajutor şi va susţine această călătorie.
Cocoşul de Foc Yin poate fi volatil şi distructiv, dar este, de asemenea, extrem de intens şi puternic. Atunci când această energie este utilizată în mod eficient, nu există nici o problemă care nu poate fi rezolvată, nici un mesaj, care este foarte complex, de neînţeles şi nici un vis prea mare pentru a fi cucerit.