•  Anghinarea, pe lângă faptul că ajută la slăbit, este şi o sursă importantă de vitamina B, fier, magneziu, aminoacizi, flavonoide, fosfor şi potasiu. Dieta constă în consumarea apei de anghinare de trei ori pe zi, 10 zile pe lună, timp de trei luni. Pe lângă faptul că veţi slăbi, vă veţi detoxifia întreg organismul. În cele 10 zile în care ţineţi cura, veţi evita alimentele procesate, grăsimile, zahărul şi veţi consuma multe fructe şi legume, scrie doctorulzilei.ro.
  •  Corpul uman realizează nenumărate cicluri biologice şi sisteme care uneori sunt dificil de înţeles. Acesta ne protejează de pericol 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, de nenumăraţi factori care ne-ar putea afecta. De exemplu, principalul scop al căscatului este răcirea creierului după ce a fost supraîncălzit sau supraîncărcat. Iar oamenii strănută atunci când căile nazale se umplu de alergeni, microbi, praf sau alţi iritanţi. Strănutul este modul prin care corpul elimină substanţele nedorite, potrivit descopera.ro.
  •  Momentele de stres, în special cele legate de eşec, frustrare, constrângere, lasă o „cicatrice chimică“ de neşters în corpul nostru. Deşeurile metabolice, cum sunt numite substanţele toxice care se eliberează în corpul nostru în aceste momente, se depun pe artere, pe articulaţii, în ţesutul elastic al pielii şi afectează buna funcţionare a organelor. După o zi întreagă de muncă, în care n-ai avut răgaz să mănânci la ora cuvenită, te pomeneşti cu o durere de cap de toată frumuseţea. Cum se explică acest lucru? Stările de stres şi de nervozitate ţi-au scăzut prea mult glicemia, scrie doctorulzilei.ro