Petre Apostol

Secția de atletism de la CSM Ploiești a fost prezentă în Turcia timp de o săptămână, perioadă în care a luat parte la două competiții. Cea mai recentă a fost Winter Cup Istanbul, la care clubul ploieștean a reușit chiar să depășească un vechi record național.
Ștafeta de 4×200 m de la CSM Ploiești, alcătuită din Costin Homiuc, Andrei Oprea, Daniel Rezmiveş, Bogdan Oprina, a stabilit un nou timp de referință la nivel național în cadrul probei respective, oprind cronometrul la 1:28.24 minute. Iar recordul urmează să fie recunoscut și de către forul național de specialitate. Recordul anterior data din 1974, fiind stabilit de echipa Clubului Atletic Universitar București, în Sofia (Bulgaria), cu 1:29.00 minute.
După omologarea performanței, ea va reprezenta o situație unică în țară, fiind pentru prima dată în care o ștafetă ar deține recordul național atât la seniori, cât și la tineret și juniori, deoarece trei dintre componenții echipei ploieștene sunt juniori 1, iar unul dintre ei, Andrei Oprea, este chiar junior 2!
Tot în cadrul respectivei competiții, Daniel Rezmiveş a reuşit să egaleze recordul naţional în proba de 60 metri, cu timpul de 6.78 secunde, care reprezintă cea mai bună performanţă a unui atlet român în competiţiile de sală din acest an.