Ura!!! S-au terminat şi alegerile astea… Presimţiţi că va fi mai rău? Că va fi „cel mult, la fel”! Asta e, făceţi-vă prezicători!
Pentru sport, ştim cum a fost, bănuim cum va fi! Zilele trecute, la turneul juvenil organizat de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, la Sala „Leonard Doroftei”, micuţii jucători au căutat în zadar o… plăsuţă, cu câte o ciocolată măcar, semn că este încă o mare problemă pentru municipalitatea ploieşteană să facă până la capăt ceva cum trebuie!
Nu e prima dată, se vor găsi scuze, îmi aduc aminte doar de aniversarea a 50 de ani de la victoria cu Liverpool, când unii dintre „boşii Primăriei” au venit la masă, au „lins” repede câte ceva şi au plecat fără să spună un „bună seara” – oficial, pe motiv că se interpretează, că este campanie electorală etc!
Ei bine, domnilor, iată o veste bună pentru voi: nu mai e campanie! Sau nu e bună?
Acum puteţi să daţi mărcile Petrolului, să oferiţi câte o ciocolată copiilor, să sprijiniţi turneele pentru copii măcar, într-un oraş în care „neelectoral” sunteţi vinovaţi de „uciderea” multora dintre evenimentele sportive de care puteam avea parte, noi, iubitorii de sport!