F.T.

“Nici astăzi și nici în cursul zilelor trecute, cetățenii nu au întâmpinat probleme la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculări a Vehiculelor din cadrul Prefecturii Prahova, ne-a precizat, ieri, șefa instituției, Ana Roxana Râmneanțu.
Interlocutoarea noastră ne-a mai spus că toate cele patru ghișee, dintre care unul on-line, la care cetățenii se pot adresa, funcționează în regim normal și deservesc eficient solicitările oamenilor.
De asemenea, Ana Roxanana Râmneanțu ne-a mai specificat și faptul că, începând cu data de 1 noiembrie, de când se află la conducerea instituției, dovezile înlocuitoare ale certificatelor de înmatriculare se obțin în maximun două zile, față de 10-11 zile cât dura această procedură înainte de data precizată. Iar începând cu săptămâna viitoare, este posibil ca aceste dovezi să fie obținute chiar într-o zi.
Discuția cu şefa Serviciului Public Comunitar Regim Permise şi Înmatricultări a Vehiculelor a fost purtată în contextul în care, ieri, prefecții de la București și Ilfov au fost chemați să dea explicații pentru cozile infernale care se formaseră la astfel de servicii din cele două județe, unde solicitanții de diverse documente se călcau efectiv în picioare, formându-se cozi și de 300 de persoane !