Marcel Marin, Bogdan Chitic

La Sala Polivalentă din Blejoi, s-a desfăşurat, recent, Cupa Toamnei la minifotbal, competiţie rezervată tinerilor din comună, dar şi din Ploieştiori şi Ţânţăreni. La startul întrecerii s-au aliniat şase echipe, sistemul de desfăşurare gândit de organizatori constând în meciuri fiecare cu fiecare, primele patru clasate la finalul „sezonului regulat” obţinând, ulterior, biletele pentru semifinale. Cu o singură remiză înregistrată în faza preliminară a întrecerii şi, în rest, victorii pe linie, Atletico Textila a cucerit trofeul după o victorie clară, fără emoţii, scor 3-1, în ultimul act, cu Muntenia Blejoi.
De organizarea întregului eveniment s-au ocupat Alexandru Sterie – jucător la CS Blejoi, în Liga A Prahova, şi Mădălin Barbu. Primul a făcut, de altfel, parte din lotul echipei câştigătoare, reuşind să marcheze 5 goluri, prestaţia sa fiind una consistentă pe întreg parcursul competiţiei.

Clasament, sezonul regulat
1. Atletico Textila – 13 puncte
2. Arsenal Blejoi – 12 puncte
3. Muntenia Blejoi – 7 puncte
4. Real Blejoi – 4 puncte
5. Unirea Urlaţi – 3 puncte
6. Juventus Blejoi – 3 puncte

Semifinale: Arsenal Blejoi – Muntenia Blejoi 0-4, Atletico
Textila – Real Blejoi 5-1
Finala mică: Arsenal Blejoi – Real Blejoi 0-3
Finala mare: Atletico Textila – Muntenia Blejoi 3-1
Lotul echipei câştigătoare: Cătălin Albu – George Dogaru (cpt), Alexandru Sterie (5 goluri), Mihai Mârzea (4), Adrian Stanciu (2), Gabriel Ioniţă (2), Bogdan Marin. Antrenor: Constantin Buturez.