Şase acidente s-au produs, in aceasta după-amiază, în mai puţin de trei ore, pe şoselele din judeţul Prahova, trei dintre acestea producându-se pe DN 1.
Unul dintre accidentele de pe DN 1 a avut loc în zona centurii de vest a municipiului Ploieşti, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un stâlp, două persoane fiind rănite, potrivit IPJ Prahova, potrivit news.ro.
Celelalte două accidente de pe DN 1 s-au produs la Comarnic. Primul a avut loc la intrarea în oraş, unde trei autoturisme s-au ciocnit, fără ca pasagerii să fie răniţi. 20 de minute mai târziu, un alt accident, în care au fost implicate tot trei autovehicule, s-a produs la 200 de metri de locul în care s-a petrecut celălalt. Nici de data aceasta nu au fost victime.
Şi pe DN 1 B Ploieşti – Buzău a avut loc un accident, după ce şoferul unui BMW a intrat într-un sens giratoriu în apropiere de Ploieşti fără a acorda prioritate unui alt autoturism se afl deja acolo, o femeie aflată în maşina care circula regulamentar fiind rănită.
Şi pe drumurile judeţene din Prahova s-au produs două acidente. Unul dintre acestea a avut loc la Păuleşti, unde o şoferiţă a fost rănită după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt autorurism.
În comuna Proviţa de Jos, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost de asemenea rănit după ce bicicleta pe care circula a fost acroşată de un autoturism.
Centrul Infotrafic a anunţat că pe DN 1 se circulă îngreunat, duminică după-amiază, fiind coloane de maşini pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti.