Un om al străzii din Prahova a sfârşit tragic după ce a traversat prin loc nepermis, fiind izbit în plin de o maşină şi aruncat la câţiva metri. Un alt şofer i-a văzut trupul întins pe şosea, dar nu a reuşit să frâneze la timp şi a trecut peste el, potrivit România TV.
Bărbatul a vrut să traverseze un drum judeţean, într-o zonă slab iluminată, prin loc nepermis. A apucat să facă doar câţiva paşi, când a fost lovit cu putere de o maşină. A fost luat pe capotă şi aruncat la câţiva metri, potrivit România TV.
După impact, maşina a rămas oprită în mijlocul străzii. Un alt şofer a ocolit-o, dar l-a văzut prea târziu pe omul căzut la pământ şi l-a lovit din nou.
„Când am intrat pe sensul meu am mai mers doi metri şi în faţa mea am văzut persoana decedată. Am frânat, dar maşina s-a dus târâş şi l-a agăţat. Pur şi simplu maşina s-a dus peste el”, a declarat unul dintre şoferi.
Medicii au încercat în zadar să-l salveze pe bărbat, din păcate omul şi-a dat ultima suflare pe caldarâm.
„În cauză va fi deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Ambii şoferi implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat un poliţist.
Omul nu avea acte de identitate asupra lui şi urmează să fie identificat. Criminaliştii vor stabili în urma necropsiei care dintre lovituri i-a fost fatală.
Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 102, la ieşirea din Ploieşti către localitatea Păuleşti, într-un cartier de vile din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. În zona în care s-a produs accidentul, deşi sunt case construite, nu există nicio trecere pentru pietoni.