F. T.

Principalul suspect în uciderea liberalului Mihail Bălășescu, respectiv socrul acestuia – Burchel Epaminonda George Adrian – a fost găsit ieri, mort, în apropiere de Bușteni. El a fost găsit spânzurat de un copac, pe Jepii Mici, alerta fiind dată de un turist, care a sunat la Numărul Unic “112”.
După cum ne-au precizat, ieri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, instituție care se ocupă, împreună cu procurorii ilfoveni, de soluționarea acestui caz, “a fost găsită, într-adevăr, o persoană spânzurată, care, se bănuiește că ar fi presupusul suspect căutat. Se fac cercetări, pentru a se stabili dacă este vorba, într-adevăr, despre persoana căutată”. Informația ne-a fost dată la ora 15,15, iar o confirmare oficială urma să vină după ce procurorii criminaliști ajungeau la fața locului, pentru a efectua procedurile specifice în astfel de cazuri.
Reamintim că, la începutul săptămânii, mașina lui Burchel George Adrian – un Ford Focus argintiu – a fost găsită abandonată pe o stradă din Bușteni.
Burchel George Adrian a fost dat în urmărire generală în urmă cu mai bine de o săptămână, el fiind considerat principalul suspect în cazul morții violente a ginerelui său, Mihail Bălășescu.
De altfel, judecătorii de la Tribunalul Ilfov au emis, în data de 9 septembrie a.c., mandat de arestare pe numele suspectului. Anchetatorii îl acuză pe fostul socru al liberalului Mihail Bălășescu că, în noaptea de 3 spre 4 septembrie a.c., l-ar fi omorât pe acesta din urmă, după ce i-ar fi aplicat mai multe lovituri la cap și în alte zone ale corpului.