Ploieşteanul Adrian Toader, participant la un seminar UEFA

Cristi Damian

În perioada 31 august – 3 septembrie, patru tehnicieni români, plus un reprezentant al Școlii Federale de Antrenori, au participat la un seminar UEFA, la Praga, având ca temă principală licența în pregătirea tinerilor fotbaliști, UEFA A Elită Juniori.
Din delegație au făcut parte Costel Enache, selecționerul României Under 18, Adrian Văsâi, antrenorul Centrului de Excelență ”Tricolor11” Timișoara, Adrian Toader (în foto, al doilea de la stânga la dreapta), antrenorul Centrului de Excelență ”Tricolor11” Târgu Mureș, Vlad Ungureanu, referent al Școlii Federale de Antrenori, și Nicolae Roșca, reprezentantul Academiei Gheorghe Hagi. La seminar au luat parte reprezentanți din Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia și România, care au discutat despre pregătirea antrenorilor cu specialiști din mai multe țări, iar în program s-au aflat și vizite la sesiunile de pregătire ale cluburilor Dukla Praga şi Sparta Praga, plus cele de la echipa națională Under 19 a Cehiei.

Jocuri tari între vecini

Primul campionat judeţean continuă astăzi cu etapa a V-a, rundă în care vor avea loc mai multe dueluri între echipe apropiate geografic. Însă, cele mai tari dispute vor fi jocurile dintre Astra II şi CS Blejoi, respectiv AS Tufeni Băicoi – AFC Băneşti-Urleta. Toate echipele menţionate anterior au avut un start bun de campionat, astfel că partidele de mâine se anunţă atractive.
În altă ordine de idei, CS Cornu a reuşit să transfere un portar, Gabriel Mihalcea (în foto), care în decursul carierei a îmbrăcat tricoul grupărilor ACS Berceni, Juventus Bucureşti sau CS Afumaţi. Programul complet al rundei este următorul:

Astăzi, ora 17.00:
CSO Plopeni – Voința Găzarul Surani

Mâine, ora 11.00:
Teleajenul Văleni – Avântul Măneciu
AS Tufeni Băicoi – AFC Băneşti-Urleta
AFC Astra II – CS Blejoi

Mâine, ora 17.00:
AFC Brebu – CS Cornu
Unirea Urlaţi – Unirea Cocorăştii Colţ

Duminică, ora 11.00:
Progresul Drăgăneşti – CS Ceptura
CS Păuleşti – Tricolorul Breaza