Corpul de Control al ministrului Educaţiei va demara o anchetă în cazul învăţătoarei din Ploieşti, înregistrată în timp ce ţipa la elevii săi şi îi ameninţa.

Învăţătoarea de la o şcoală din Ploieşti a fost înregistrată, de mama unei fetiţei, în timp ce ţipa la elevii de clasa întâi şi îi ameninţa. Micuţa era terorizată de învăţătoare şi se trezea din somn plângând, iar părinţii au fost nevoiţi să o mute în altă unitate de învăţământ. Şase ore durează înregistrarea, iar învăţătoarea are mai multe ieşiri necontrolate.

„Dacă te mai legeni, e vai de pielea ta! Mişcă-te în bancă şi pune mâna la spate! Voi aveţi probleme cu capul? Nu înţeleg de ce vorbiţi! Nu vă mai suport!”, le spunea învăţătoarea copiilor.

„Taci, măi, din gură, măi, fată! Şi tu, măi, băiatule! Dă-te la marginea băncii! Dacă pun mâna pe tine, cred că nu o să-ţi fie bine! Băi! Sunteţi ce? Copii sau ce sunteţi?”, a continuat învăţătoarea.

Corpul de Control al ministrului Educaţiei va demara o anchetă în cazul profesoarei din Ploieşti. Mai mult, în şcoală a fost deschisă o anchetă, iar femeia va fi audiată.

Învăţătoarea lucrează de 39 de ani în învăţământ.