Petre Apostol

Singurul club de badminton din județul Prahova, CS Berceni, condus de președintele Adrian Basarabeanu, continuă să obțină performanțe pe scena națională.
Cele mai recente rezultate remarcabile trecute în palmaresul grupării prahovene s-au înregistrat la Campionatul Național de badminton pentru categoria U15, care s-a desfășurat în localitatea Moșnița Nouă, din județul Timiș. Prin trei sportivi, Andreea Muscalu, Alexandru Muscalu (fără nicio legătură de rudenie) și Ioana Voicu (în foto, de la dreapta la stânga), CS Berceni a câștigat cinci medalii, toate fiind de bronz. Alexandru Muscalu și Andreea Muscalu s-au situat pe locul al treilea în concursul individual, în timp ce la proba de dublu mixt aceștia au adus clubul prahovean tot pe a treia treaptă a podiumului.
Andreea Muscalu a mai câștigat medalia de bronz și la proba de dublu feminin, alături de colega sa de club – Ioana Voicu. Iar Alexandru Muscalu și-a trecut, de asemenea, în palmares încă o medalie de bronz, la proba de dublu masculin, unde a făcut pereche cu Cosmin Hâncu, din Galați.
După cum ne-a mărturisit președintele clubului din Berceni, Adrian Basarabeanu, gruparea prahoveană va sărbători rezultatele din acest sezon prin organizarea tradiționalului concurs Cupa „Tino Ferrario”, ajuns la ediția a VII-a, programat în luna decembrie.