15 percheziţii sunt efectuate la această oră de poliţiştii prahoveni, pentru probarea activităţii ilicite a membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic./ 15 persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, pentru audieri.
La perchezitii participa poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, S.A.E.S.P., Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Urlați, Secțiilor de Poliție Rurală nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorăștii Colț, nr. 10 Valea Călugărească, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul I.J.P. Prahova.
Dintre cele 15 percheziții, 13 se desfășoară în comunele Bărcănești, Brazi și Sângeru, județul Prahova, iar două în județul Ilfov.
Percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de produse petroliere din conductele magistrale și braconaj cinegetic, care acționa în județul Prahova, precum și în județele limitrofe.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârșirea acestor infracţiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum şi a 15 persoane, dintre care 9 bănuite în cauză, pentru a fi conduse la sediul I.J.P Prahova, în vederea continuării cercetărilor.
Prejudiciul creat prin activitatea infracţională estimat până în prezent este de 100.000 de lei.