Astăzi se reia Liga a III-a, runda a 16-a fiind una în care prahovenii nu au niciun meci de văzut “acasă”.
Astfel, Fortuna Poiana Câmpina începe perioada de “exil” la Buftea, unde va juca meciurile de pe teren propriu din retur. Astăzi, de la ora 14,00, elevii lui Florin Stăncioiu au statutul de mari favoriţi contra celor de la Avântul Reghin, chiar dacă, dintre atacanţii transferaţi în această iarnă, Chipirliu şi Mircescu nu vor juca, fiind suspendaţi, în timp ce Aniţoiu este accidentat, iar Antohi – incert. Prahovenii se află de ieri în cantonament la Mogoşoaia.
A doua grupare din judeţul nostru care are meci astăzi – Conpet – merge pe terenul celor de la SCM Piteşti, una dintre pretendentele la promovare, având “şansa a doua”. Intraţi de ieri în cantonament la Strejnic, elevii lui Florin Pârvu nu au nimic de pierdut, şi, chiar dacă o serie de jucători importanţi – precum Maria, Căpălău, Olteanu – vor fi absenţi sau sunt incerţi, prahovenii speră să strice debutul unui fost antrenor al echipei din Strejnic, Valentin Sinescu, pe banca argeşenilor.
A treia echipă din judeţul nostru, CSM Câmpina, câştigă “la masa verde, scor 3-0”, jocul cu Civitas Făgăraş, după ce echipa braşoveană s-a retras din campionat.
În pagina 10 puteţi găsi o prezentare şi loturile echipelor prahovene pentru retur, clasamentul seriei a VI-a şi programul primei etape din 2014.
Marian DIMA