La licitaţie s-au înscris 11 ofertanţi, respectiv 47 de firme în asociere, subcontractare şi terţi susţinători

Contractul de lucrări pentru realizarea etapei I de reabilitare a liniei tramvaiului 102 din municipiul Ploieşti, sector cuprins între bucla Nord şi intersecţia cu Bd. Republicii, a fost semnat de Primăria municipiului Ploieşti şi câştigătorul licitaţiei- asocierea SC Mari Vila Com SRL- SC Leonhard Weiss – SC Aquila Construct SRL – SC ELCO Bucureşti SRL, firme care au prezentat o ofertă în valoare de 30.673.401,46 lei, cu o durată de execuţie de 15 luni de la data parafării contractului.

Potrivit municipalităţii ploieştene, procedura de atribuire a debutat în data de 5 iunie 2013, prin deschiderea ofertelor, la licitaţie participând 11 ofertanţi reprezentând 47 de societăţi în asociere, subcontractanţi şi terţi susţinători.
Fiecare ofertant a fost obligat, în conformitate cu cerinţele din caietul de sarcini, să dovedească executarea de lucrări similare, în ultimii 5 ani (calculaţi anterior datei limită de depunere a ofertelor), adică execuţie de cale simplă de tramvai în lungime de cel puţin 4,5 km; execuţie de lucrări de aşternere mixturi asfaltice şi execuţie de lucrări de montare/demontare de linie de contact.

Detalii, in editia de maine a ziarului Prahova