Atacantul Petrolului, Vlad Morar, va parasi si el antrenamentele conduse de Cosmin Contra. El va lipsi pentru o scurta perioada, la inceputul lunii februarie. Practic, exact cand jucatorii gruparii ploiestene vor avea liber intre cele doua cantonamente din Antalya, Morar va participa, alaturi de reprezentativa de tineret a Romaniei, antrenata de Emil Sandoi, la un meci amical care se va desfasura in Moldova, intre cele doua reprezentative.

Unirea Campina are buget de Liga a II-a

Chiar daca mai are unele restante catre jucatori, mai exact primele cuvenite sportivilor in urma celor cinci victorii consecutive obtinute in prima parte a campionatului, presedintele Bogdan Manescu a afirmat ca echipa sa are buget de Liga a II-a. “Unirea Campina daca isi propune sa evolueze in esalonul secund o poate face, deoarece dispune de resursele financiare”, afirma oficialul campinean la prima sedinta de antrenament a anului. Pana atunci, el incearca sa convinga patronatul clubului de utilitatea unui cantonament in Antalya si, daca nu va reusi acest demers, echipa sa va merge la Sinaia, la Cota 1000. Pentru retur, oficialii Unirii iau in calcul desfasurarea partidelor de pe teren propiu sambata, la ora 11, demers care trebuie aprobat insa de FRF. Pana acum, Federatia nu a acceptat alte ore de disputare a meciurilor, in Liga a III-a decat « ora oficiala », acest esalon avand programate meciurile vineri si sambata, dupa-amiaza.

Va mai amintiti de Marian Dumitrache?

Atacantul Marian Dumitrache a fost, timp de cativa ani, unul dintre jucatorii importanti din peisajul fotbalului judetean prahovean. Fost golgheter al Petrolistului Boldesti, Dumitrache a atins „varful” carierei la Petrolul, in 2002, cand a prins cateva aparitii in Liga I, pe final de sezon, sub comanda lui Victor Rosca, intr-un campionat in care Petrolul, din pacate, a retrogradat.
Dumitrache a plecat de la Boldesti la gruparea Viitorul Axintele, la echipa ialomiteana acesta trecand de la statutul de jucator la cel de oficial, gruparea de langa Urziceni fiind revelatia esalonului trei, in acest moment ocupand primul loc, cu 3 puncte in fata Gloriei Buzau. Dumitrache, alias „Tractor”, de pe vremea cand umplea poarta adversarelor echipei boldestene conduse atunci, executiv, de Lucian Rizea, a reprezentat Axintele la intalnirea conducerii FRF cu reprezentantii echipelor, ambitia declarata a celor de la Viitorul fiind sa acceada in esalonul secund!

Reuniri prin judet

La finele saptamanii trecute si la inceputul acesteia, multe echipe care activeaza in primul campionat al judetului si-au chemat jucatorii la primul antrenament al anului. Astfel, formatii precum Avantul Maneciu, CS Blejoi, CS Paulesti, CS Banesti-Urleta, Progresul Draganesti, Chimia Brazi sau Precizia Breaza au avut primele « actiuni » din 2013. Majoritatea gruparilor precizate mai sus se vor antrena la finele saptamanii, pentru a avea la dispozitie toti componentii lotului. Mai mult, unele dintre aceste grupari vor efectua cantonamente de iarna, in special pe Valea Prahovei.

Grupaj realizat de Marian DIMA, Cristi DAMIAN