În ziua de 18.09.2012, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 2 Floreşti au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în dreptul unui complex comercial din localitate se află un minor în vârstă de aproximativ 12 – 13 ani, care prezintă deficienţe de vorbire, şi care nu ştie de unde este şi nici unde se află.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări nereuşind să stabilească identitatea acestuia sau alte detalii despre el. Minorul a fost transportat la o şcoală specială, urmând ca în cazul neidentificării să fie transportat la un centru de plasament.
Semnalmentele minorului:
– vârsta de aproximativ 12-13 ani;
– înălţime de 1,30-1,40 metri;
– păr şaten deschis, ochi verzi, ten deschis;
– minorul este îmbracat cu blugi de culoare albastră, tricou de culoare portocalie, geacă de blugi de culoare albastru deschis murdară. Pe cap poartă o şapcă de culoare galbenă, iar în picioare adidaşi din piele de culoare maro.
Minorul prezintă deficienţe de vorbire, este incoerent, şi spune că se numeşte Alin. Persoanele care pot oferi indicii care să conducă la identificarea minorului sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să sune la numărul unic de urgenţă „112”