Primul amical al saptamanii pentru Conpet Ploiesti

Jucatorii transportatorilor de titei prin conducte au programat astazi, de la ora 18.00, primul amical al saptamanii. Pe propriul teren vor primi replica ilfovenilor de la CS Voluntari, urmand ca saptamana viitoare sa dispute alte doua jocuri test. Primul va avea loc pe
15 august, in compania unui adversar care urmeaza sa fie stabilit, iar vineri se vor duela cu Chindia Targoviste. In ceea ce priveste lotul de jucatori, in momentul de fata, Conpet Ploiesti este descoperita la postul de portar, acolo unde tehnicianul Romeo Bunica (in foto) a ramas cu un singur goalkeeper, si anume capitanul Adrian Bica. Chiar daca la antrenamentele gruparii ploiestene de Liga a III-a se afla un junior de la Petrolul, oficialii echipei cauta intariri pentru acest post.

Opt echipe la cupa comunei Brazi

Sambata si duminica va fi sarbatoare fotbalistica in comuna Brazi, localitate in care se va desfasura o competitie unicat pentru intreg fotbalul romanesc. Vor avea loc doua turnee care reunesc la start patru echipe feminine si tot atatea masculine, in organizarea aceluiasi club – CS Brazi. Evenimentul sportiv este organizat cu ocazia unei sarbatori traditionale a comunei Brazi, iar programul artistic va avea loc la inceputul saptamanii viitoare, pe 15 august.
Astfel, competitia masculina se va desfasura sambata, 11 august, de la ora 10.00, la Negoiesti, cu urmatoarele participante: CS Paulesti (Liga A), Petrolul 95 Ploiesti, Stiinta Albesti si localnicii de la CS Brazi.
In schimb, intrecerea fetelor a ajuns, deja, la editia a doua si este programata a doua zi (duminica, 12 august, de la ora 10.00), urmand a se desfasura pe terenul din Brazii de Sus, cu urmatoarele echipe de Liga I la start: FC Brazi (fosta CS Brazi), CS Universitatea Alexandria, CSS Targoviste si Vointa 2010 Buzau. La final, organizatorii vor acorda cupe, medalii, diplome, iar golgheterilor le vor oferi cate o minge de fotbal.

De opt ori Elisei !

In aceasta vara, echipa de Liga A Prahova, Unirea Urlati, s-a intarit serios pentru noul sezon, anuntandu-se inca de pe acum una dintre formatiile cu pretentii in campionatul care se apropie de start. Astfel, gruparea condusa de Stan Lazar si Mihai Ion a reusit un scor fluviu in ultimul amical disputat, invingand cu 14-2 echipa de la nivelul Ligii B Prahova – Sportul Valea Calugareasca. Cele mai multe reusite au fost izbutite de atacantul Cosmin Elisei (in foto), care in acest meci a scuturat plasa adversa in opt randuri! Celelalte „boabe” ale invingatorilor au fost semnate de Vali Iacob, Flavius Rob, Bogdan Stroe, Alexandru Andrei, Nicolae Ghita si Marian Tataru.
Intr-un alt meci de verificare, Petrolistul Boldesti a castigat cu 5-1 duelul cu CS Banesti-Urleta. Pentru invingatori au marcat Daniel Petre, Mihai Ene, Vasile Micu si Alin Pipos (2), in timp ce golul de onoare al oaspetilor i-a apartinut lui Iulian Budileanu.
Grupaj realizat de Cristi DAMIAN si Aurel DRAGHICI