Odata reluata activitatea la echipa de handbal feminin CSM Ploiesti, lucrurile par sa intre pe un fagas normal. Astfel, in urma discutiilor purtate, trei jucatoare si-au dat acordul pentru a evolua in viitorul sezon in Liga Nationala pentru echipa ploiesteana. Este vorba despre Manuela Radulescu Manda – pivot, 22 de ani, de la Otelul Galati, despre Alexandra Iovanescu – pivot, 25 de ani, de la Universitatea Neptun Constanta si despre Mirela Mirabela Toma Roman – inter, 26 de ani, de la CSM Bacau. De remarcat faptul ca, dintre cele trei, Mirela Toma este singura jucatoare care a mai evoluat pentru CSM Ploiesti.
„Chiar daca nu au semnat contractele deocamdata, am ajuns la un acord cu aceste fete, am batut palma, cum se spune, urmand ca in cateva zile sa rezolvam si formalitatile de rigoare”- ne-a declarat Augustin Iancu – director al CSM Ploiesti.
„Radulescu si Iovanescu sunt deja la antrenament, Toma se va prezenta si ea de maine (n-n- astazi)”- ne-a confirmat si antrenorul Gheorghe Ionescu, acesta lasand sa se inteleaga faptul ca vor mai veni la echipa si alte jucatoare in aceasta vara.
Deocamdata, echipa de handbal feminin CSM Ploiesti se pregateste la pista de atletism de langa Sala Sporturilor, urmand sa plece intr-un cantonament montan, cel mai probabil la Predeal.

Edi MOLDOVAN