La Bucuresti, intre 4 si 6 noiembrie, s-a desfasurat Campionatul national de badminton pentru sportivii de la categoriile U9 si U13, la care au participat si reprezentanti de la CS Berceni, pregatiti de Adrian Basarabeanu.
Sportivii gruparii prahovene s-au descurcat foarte bine, obtinand rezultate de exceptie, Raisa Stratu (la categoria sportivilor sub 9 ani) si Alexandru Muscalu (la categoria sportivilor sub 13 ani) aducand clubului din Berceni medaliile de aur. Dupa ce, in mai, si-a adjudecat Cupa Romaniei, Raisa a reusit, acum, sa castige si titlul national la proba de simplu.
Alexandru Muscalu a avut o noua evolutie foarte buna, reusind sa se impuna la proba de dublu a Campionatului national, alaturi de Florentin Gasca, de la CSS 6 Bucuresti.
O prestatie suprinzatoare de la CS Berceni a avut si Andreea Muscalu, care a devenit vicecampioana nationala la simplu, la categoria U13, dupa ce, in drumul spre finala, a invins sportive mai mari cu un an decat ea.
De asemenea, gruparea prahoveana si-a mai trecut in cont trei medalii de bronz, prin Ioana Voicu/Andreea Muscalu (dublu fete), Andreea Muscalu/Alexandru Muscalu (dublu mixt), Liviu Bogza/Alexandru Cucu (dublu baieti).
„A fost un campionat cu un nivel foarte ridicat, cu sportivi bine pregatiti. Dar, nici sportivii nostri nu au fost cu nimic mai prejos, obtinand rezultate foarte bune”, ne-a declarat presedintele clubului prahovean, Adrian Basarabeanu.
Pentru CS Berceni urmeaza, saptamana viitoare, sarbatoarea de sfarsit de sezon, urmand sa organizeze editia a patra a Cupei „Tino Ferrario”, la care vor fi prezenti invitati de la unele dintre cele mai importante cluburi din tara. Competitia va avea loc in zilele de 19 si 20 noiembrie, in sala de sport a Liceului de Industrie Usoara Teleajen.
Petre APOSTOL