In etapa a V-a din cadrul Ligii a III-a, rezultatele echipelor prahovene au fost contradictorii. Au castigat Conpet Ploiesti si Prahova Tomsani, iar trupa din Plopeni a ajuns la cel de-al patrulea esec consecutiv.
Un nou succes
Dupa cinci etape scurse din Liga a III-a, formatia Conpet Ploiesti a strans maximum de puncte, fiind singura grupare din seria a treia cu acest rezultat. In ultimul meci, elevii antrenorului Mugurel Bolohan s-au impus in jocul din deplasare cu Atletic Fieni, pe care l-au castigat cu scorul de 2-0. Reusitele transportatorilor de titei prin conducte au fost izbutite de Badea si A. Stefan, in urma a doua lovituri libere executate de la 40 de metri. Pana la goluri, gazdele au fost mai periculoase, in minutul 5 irosind o lovitura de pedeapsa, parata de Bica. Mugur Bolohan a folosit urmatoarea formula de echipa: Bica – Oae, Voicu, D. Badea, St. Stanca – Stancescu, Sandei, Cioc, Dobrinoiu – Adam, Ciocalteu, apeland, dupa pauza, si la A. Stefan si Dobrin. In prelungiri, Stanca a fost eliminat pentru cumul de cartonase.
Prahovenii aduc punctele
Lucrurile incep sa se aseze la echipa din Tomsani, care a bifat al doilea rezultat pozitiv din actuala stagiune. Elevii antrenorului Dan Dobai au castigat cu scorul de 4-1 disputa cu Concordia II Chiajna. Golurile prahovenilor au fost izbutite de Catalin Cursaru, Catalin Crossman (2) si Alexandru Vulpe, adica numai de jucatori originari din judetul nostru. In urma acestui rezultat, trupa din Tomsani se claseaza pe locul al IX-lea, cu o zestre de 9 puncte.
Ramane ca inainte
Trupa condusa de Romulus Ciobanu a ajuns la cel de-al patrulea esec consecutiv, dupa ce in ultima runda a pierdut, scor 1-2, disputa din deplasare cu Inter Clinceni. Ilfovenii au reusit ambele goluri in prima repriza, in timp ce prahovenii au redus din handicap prin Puchea. Chiar daca au pierdut un nou joc, presedintele executiv Stefan Huza a tinut sa-l reconfirme in post pe antrenorul Romulus Ciobanu, declarand: „Nu se pune problema unei despartiri, mergem inainte impreuna. Anul trecut, pe vremea aceasta, eram la minus opt la adevar, iar acum suntem la minus trei. Asa ca, nu vad de ce sa fim ingrijorati. Am avut si niste deplasari grele, la Buftea, Titu sau Clinceni, in care, de fiecare data, am fost aproape de un rezultat bun. Trebuie sa ne revenim, pentru ca jocul nu este rau”.
Romica Ciobanu a inceput partida cu urmatoarea formula: Panzaru – Stirbu, Pascu, Francu, Necatu – Puchea, Slobozeanu, M. Stanciu, M. Matei – Cr. Nica, Puiulet. Pe parcurs, au mai intrat Paraschivoiu si G. Matei, iar David si R. Huza nu au fost folositi, fiind accidentati.
Cristi DAMIAN