Patru minute. Acesta este noul record inregistrat, ieri, la sedinta extraordinara a consilierilor locali ploiesteni. Fiindca au fost convocati abia vineri dupa-amiaza pentru a participa la intrunirea in care urmau sa se discute rectificarile bugetare ale mai multor institutii din subordinea Consiliului Local, alesii locali ai PSD (mai putin Mihai Sava Nicolescu) nu au reusit sa ajunga la sedinta desfasurata la sediul Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti. Dupa ce pedelistii, penelistii si penegistii au votat „in corpore” si in timp record toate cele opt proiecte de hotarare ramase pe ordinea de zi, singurul reprezentant al social-democratilor a tinut sa solicite, din nou, executivului local convocarea adunarilor in timp util si la ore rezonabile, care sa le permita tuturor consilierilor sa fie prezenti la sedinte.
In afara rectificarilor bugetare, votate pe banda rulanta, ieri ar fi trebuit sa se discute si includerea noului stadion in inventarul bunurilor care alcatuiesc domeniul public al municipiului Ploiesti. Proiectul a fost retras inca din primele secunde ale celor patru minute ale sedintei.
Asteptam si „extraordinara” de un minut, iar plata indemnizatiilor primite de catre consilierii locali sa fie facuta pe masura muncii prestate!
V.STOICA