Formatia AFC Filipestii de Padure s-a intors cu tolba goala din deplasarea de la Domnesti, gazdele de la Viitorul impunandu-se la limita, scor 1-0. Conform spuselor antrenorului interimar Nicolae Vereu, echipa prahoveana a dominat la capitolul ocazii de gol, dar din pacate nu a fructificat nici una dintre ele. Singurul gol al intalnirii a fost marcat in repriza secunda, atunci cand Danut Nica a fost lasat singur cu portarul Panaite, indeplinind o simpla formalitate. Pana atunci, filipestenii au irosit sanse de gol prin juniorul Bacioiu sau seniorul Ene, acesta din urma punctand de doua ori la acest capitol. Si in actul secund elevii antrenorilor Vereu si Cristi Surugiu s-au intrecut in ratari, cele mai mari fiind trecute in dreptul lui Iacob si A. Alexandru. Trebuie spus si faptul ca localnici au apelat si la unele mijloace mai putin ortodoxe, cei mai “sifonati” fiind portarul Panaite (suspect de fractura de deget) sau fundasul Stan, care a fost lovit de fostul jucator al Tricolorului Breaza, Florin Rauta. Din pacate, centralul Nicolae Croitoru nu a luat nicio masura in acest sens.
La acest joc, AFC Filipesti a aratat astfel: Panaite – Tataru, Aristan, Micu, Stan – Bociu, Dumitru, Iacob, Bacioiu – Nicolae, Ene. Pe parcurs au mai intrat A. Alexandru, Turcu si Stamate.
In aceasta saptamana, conducerea formatiei va instala un nou tehnician, iar cele mai mari sanse le are Nae Constantin, astazi avand loc primele runde de discutii.
Cristi DAMIAN