Mihai Sorin, fost director general la Petromservice, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT. Mihai Sorin este acuzat, alaturi de alte 12 persoane, de constituirea unui grup infractional, spalare de bani si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

În fapt, se reţine că inculpatul Mihai Sorin, în calitate de director general al SC PSV Company SA (fostă SC Petromservice SA), împreună cu alte persoane, o parte dintre acestea având funcţii de conducere în cadrul societăţii, au constituit un grup infracţional, urmărind diminuarea patrimoniului societăţii, prin retragerea în mod nejustificat a unor sume considerabile din conturile societăţii.
Pentru disimularea acestor operaţiuni, inculpaţii, sub coordonarea inculpatului Mihai Sorin, au procedat la încheierea mai multor contracte fictive, cu un număr de 18 societăţi comerciale, special înfiinţate în acest scop, în care aveau calitatea de asociaţi/administratori/împuterniciţi pe cont şi au efectuat plăţi în baza acestor contracte, fără obţinerea unei contraprestaţii pentru sumele plătite.
În această modalitate, inculpaţii au traficat şi şi-au însuşit sume de bani din conturile societăţii, cauzând patrimoniului SC PSV Company SA, un prejudiciu total de peste 25.600.000 lei (aproximativ 6,5 milioane euro).
În sarcina inculpaţilor se mai reţine că, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, s-au sustras de la plata sumelor de bani datorate bugetului de stat, întocmind şi depunând la organele fiscale bilanţuri anuale, deconturi de TVA şi declaraţii privind obligaţiile de plată falsificate, în vederea ascunderii sursei impozabile sau taxabile.
În această manieră, inculpaţii au cauzat bugetului consolidat al statului un prejudiciu de circa 2.400.000 lei.
Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui autoturism şi a mai multor imobile, situate în municipiile Bucureşti, Ploieşti şi în localităţile Corbeanca, Domneşti, Sinaia şi Câmpina, precum şi indisponibilizarea sumelor de bani aflate în conturile inculpaţilor.
Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Bucureşti.