Fetele vizeaza o noua victorie
CS Metalul Vlahita – CS Brazi

Dupa debutul foarte bun de campionat – prima echipa de Divizia “A” din mediul rural din Romania – CS Brazi se va deplasa la Vlahita unde va intalni formatia locala, Metalul, grupare care, in prima etapa, a cedat, la limita, scor 0-1, la Craiova.
Dupa atenta analiza a meciului disputat la finele saptamanii trecute, cei doi antrenori, Alexandru Iordache si Valentin Stanciu au condus antrenamente suficient de complexe la care fetele au raspuns destul de bine, convinse fiind ca vor avea o comportare frumoasa si la Vlahita ba, mai mult, isi doresc, chiar, un nou succes!
Din lotul care se va deplasa inca de astazi inspre locul de disputare a partidei nu va face parte si Nina Anca, ea urmand sa plece intr-o mini-vacanta in Egipt impreuna cu prietenul ei. Fetele vor innopta la pensiunea din Vlahita si, conform spuselor antrenorului lor, sunt pregatite pentru victorie. Partida va fi arbitrata de catre o brigada din Harghita in componenta Abrudan Hunor – la centru, Simo Zoltan si Szabo Attila – la cele doua linii.
Nelu STEFANESCU