Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a participat astazi, la Ploiesti, la simpozionul „Justitia – prezent si perspective”, organizat cu ocazia Zilei Justitiei de catre Curtea de Apel Ploiesti. Inainte de a lua cuvantul la simpozionul care a avut drept tema rolul profesiilor juridice in infaptuirea justitiei, Predoiu a stat de vorba cu conducerea Curtii de Apel. Unele dintre concluziile la care a ajuns seful de la justitie nu sunt deloc imbucutatoare: banii pentru investitii nu s-au investit la timp, din motive care tin de organizarea instantelor.

Concret, cinci instante de pe raza Curtii de Apel Ploiesti au avut alocate suma trotala de 550.000 de, bani care nu au fost cheltuiti. Prin urmare, instantele respective, pe care ministrul nu a dorit sa le nominalizeze, pierd aceste fonduri, care vor fi redirectionate catre alte instante, care au stiut sa cheltuiasca banii pentru investitii.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.