Echipa de juniori C (nascuti dupa 1 ianuarie 1995) a clubului Chimia Brazi face legea la turneul zonal de la Rosiori de Vede (judetul Teleorman), la care participa in aceste zile. Echipa antrenata de fostul international al Romaniei, Stefan Preda, a reusit victorii la scor in cele doua jocuri in care a evoluat pana acum. In jocul de debut a surclasat formatia Atletico Rosiori de Vede, cu scorul de 5-1. O diferenta de patru goluri a izbutit si in meciul de ieri, cu Dacia Mioveni, scor 6-2. „Pana acum, adversarii nu ne-au pus mari probleme si sper sa continuam pe aceeasi linie, in special la turneul final”, ne-a spus antrenorul Stefan Preda.
In ultimul meci din grupa – astazi, de la ora 9.00 -, prahovenii vor intalni pe CSS Giurgiu, aceasta formatie fiind considerata cea mai slaba echipa de la turneul zonal desfasurat pe stadionul „Municipal”, din Rosiori de Vede. In acest joc, antrenorul Chimiei Brazi intentioneaza sa foloseasca echipa a doua, pentru a oferi sansa de a evolua tuturor jucatorilor deplasati la competitie.
Pentru faza urmatoare se califica primele echipe desemnate in cadrul celor zece turnee zonale, iar pentru finala sunt calificate, din oficiu, formatiile Steaua si Dinamo, ambele din Bucuresti.
Cristi DAMIAN