Curs pentru managerii de proiecte

Persoanele interesate de postul de ,,manager proiect’’ au la dispoziţie cinci zile să se perfecţioneze, în cadrul unui curs ce va avea loc la Deva, în perioada 25 -29.01.2010.
La sfârşitul cursului, participanţii vor susţine un examen şi pot obţine un Certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Numărul maxim de cursanţi este de 15 persoane. Costul cursului este de 1500 Ron, însă se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicată.
Cursul se adresează persoanelor care vor să acceseze fonduri europene, potenţialilor manageri de proiect din mediul de afaceri, din societatea civilă şi din instituţiile publice, dar şi reprezentanţilor organizaţiilor care sunt conduse prin proiecte sau doresc să implementeze managementul prin proiecte. Cei interesaţi pot cere informaţii suplimentare sau se pot înscrie sunând la 0254/230.717.
(C.D.)

Demolarea stadionului închide circulaţia

Primăria municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic Investiţii, are în derulare contractul de lucrări pentru demolarea Stadionului „Ilie Oană” din localitate. Pentru executarea lucrărilor de demolare, astăzi, strada Alexandru Vlahuţă va fi închisă atât traficului rutier, cât şi circulaţiei pietonale.
Restricţia de circulaţie este valabilă din această dimineaţă, începând cu ora 7.30, şi până mâine la aceeaşi oră.