Familia CSU Asesoft Ploiesti a sarbatorit din plin cucerirea celei de-a sasea Cupe a Romaniei! Mai intai, conducerea clubului i-a chemat pe jucatori, antrenori si majorete la un restaurant din Targu Jiu pentru a ciocni un pahar de sampanie. A fost adusa o orchestra de muzica lautareasca de la Ploiesti, care a cantat in romana, sarba si rusa, spre satisfactia lui Cepulis, care le-a dat colegilor lectii de dans. Obisnuit cu ritmurile orientale de cand juca in Turcia, Mike Jones a cantat cu lautarii la initiativa lui Arnautovic.
Dupa cateva ore, petrecerea s-a mutat intr-un club din Rovinari, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Jucatorii au fost repede recunoscuti de cei prezenti, asa ca a urmat o sedinta foto ad-hoc.
Daca Burlacu si americanii au preferat muzica hip-hop si rapp, Arnautovic a fost surprins sa auda si muzica sarbeasca, cu dedicatie din partea jucatorilor. Spre zori, linistitul Zoran Osmokrovic a fost in centrul atentiei, dansand asa cum nimeni nu-l vazuse vreodata. Colegul de camera, Cepulis, s-a suit pe o boxa si l-a filmat pe “Zoran cel Mare” pentru ca acesta sa-si aduca mereu aminte ca stie sa se distreze.
A fost primul trofeu din cariera pentru Osmokrovic, Krauser, Hargrove, Ararau, Curtis si Jones, iar toata lumea spera ca petrecerea de dupa castigarea titlului de campioni sa fie cel putin la fel de reusita.
Ionut GEORGESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAsii de CUPA !
Articolul următorGreva la adversarii campionilor