12 ploiesteni sunt fericitii castigatori ai unor obiecte electrocasnice, in urma anuntarii rezultatelor tombolei organizate, in ziua de 26 martie, de catre Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti.
La tombola au participat toti cei care au depus la centrele de colectare echipamente electrice si electrocasnice scoase din uz, in perioada campaniei desfasurate la Ploiesti, din decembrie 2008 si pana in 25 martie 2009.
Cei ale caror vouchere (primite la depunerea aparatelor vechi) au iesit castigatoare la tragerea la sorti sunt urmatorii: Marius Apostu (laptop), Marius Lungu (cafetiera), Nicolae Dragomir (mixer de bucatarie), Anca Dumitrache (mixer de bucatarie), Constanta Ungureanu (friteuza), Adrian Mitroiu (aparat de hidromasaj), Dorina Paiceanu (aspirator), Emil Dancescu (robot de bucatarie), Ioan Racovita (telefon fara fir), Stefan Costache (radiocasetofon), Camelia Cornelia Vasile (camera foto digitala) si Gheorghe Fistoc (fier de calcat). Castigatorii isi pot ridica premiile, in termen de 30 de zile de la data extragerii, de la sediul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiesti, situat in Piata Victoriei nr. 17.