AFC FILIPESTI DE PADURE – CONPET PLOIESTI 0-1 (0-1)
Arena: „Minerul”, Filipestii de Padure. A marcat: Iacob
AFC FILIPESTI: Rachita – Toader, Toporan, Stanca, Stoica – Budileanu, Ojica – Stoica,
Mihai, Caldaroiu – Chirita. Au mai jucat: Tudor, Ganju, Petre, Nitoi. Director tehnic: Vasile Cosarek
CONPET: Livshits – Ionut, Cretu, Francu, Anania – Cioc, Baciu, Enescu, Gheba – Stancescu,
Iacob. Au mai jucat: Bica – Oprea, Stefan, Ilioiu, Georgescu, G. Petre, Ivan. Antrenor: Silviu Dumitrescu.
Arena “Minerul”, din Filipestii de Padure, a gazduit, ieri, meciul amical dintre AFC din localitate si Conpet Ploiesti, doua formatii care activeaza in seria a treia din Liga a III-a. La capatul unui joc cu destule ocazii de poarta, oaspetii s-au impus cu scorul de 1-0, gratie reusitei semnate in prima repriza de atacantul Vali Iacob, veteranul gruparii ploiestene profitand, din plin, de o centrare venita de pe partea stanga a juniorului Gheba.
Pentru gazde a fost cel de-al doilea meci de verificare din aceasta perioada, dupa succesul cu Tricolorul Breaza (scor: 1-0), in timp ce oaspetii s-au aflat la primul joc de acest fel. “Daca in meciul cu Breaza nu prea am jucat bine, dar am castigat, in acest joc lucrurile s-au petrecut invers”, ne-a declarat, la finalul intalnirii, presedintele de onoare al formatiei AFC Filipesti, Costel Morarescu. La randul sau, tehnicianul gruparii ploiestene, Silviu Dumitrescu, s-a declarat multumit de evolutia propriilor jucatori.
Altfel, diriguitorii ambelor formatii au convenit ca saptamana viitoare sa se dispute revansa acestei intalniri, atunci fiind gazde fotbalistii ploiesteni.
l Daniel Petre – la Filipesti, Bogdan Ilioiu – la Conpet
Meciul de ieri a coincis si cu primele inregimentari in loturile celor doua grupari. La Filipesti a revenit fundasul central Daniel Petre, cel care inaintea actualului sezon nu s-a mai prezentat la echipa, din cauza unor probleme contractuale. „Ne-am inteles cu Petre si i-am satisfacut toate dorintele”, a spus Morarescu, care a mai adaugat: „Mai suntem in discutii cu alti trei jucatori, un portar si doi jucatori de camp, dar pana saptamana viitoare nu va pot spune despre cine este vorba. In schimb, transferurile lui Lingurar, Nae si „Lara” Costache au cazut”.
De partea cealalta, in randurile echipei pregatite de Silviu Dumitrescu si-a facut aparitia mijlocasul Bogdan Ilioiu, fotbalistul prahovean evoluand ultima oara la defuncta CF Sacele.
El vine din postura de jucator liber, astfel ca echipa Conpet Ploiesti trebuie sa-i satisfaca doar pretentiile contractuale.
Cristi DAMIAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCuib de hoti la Tatarani
Articolul următorCALENDARUL ZILEI