Dragi cititori,

Acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Rezilierea contractului de alimentare cu gaze

“Stiu ca neplata facturii, inclusiv a majorarilor de intarziere, atrage dupa sine intreruperea furnizarii gazelor, dupa trecerea unui anumit numar de zile de la data emiterii facturii. M-ar interesa care sunt situatiile in care se poate ajunge la rezilierea contractului.”
Silvia Barbu, Ploiesti
* * *
Rezilierea unilaterala a contractului de catre furnizor se poate face, potrivit reprezentantilor de la Distrigaz Sud, dupa 65 de zile calendaristice de la data emiterii facturii si/sau a debransarii, in cazul in care consumatorul nu a achitat integral contravaloarea serviciilor de furnizare a gazelor naturale prestate, inclusiv a majorarilor de intarziere datorate furnizorului. In alta ordine de idei, rezilierea contractului de furnizare intervine si atunci cand se instraineaza locul de consum (prin vanzare, cumparare sau schimbare de locatar), noul proprietar/locatar urmand sa incheie un contract in nume personal.