Reintalnire cu Mladen Jojic

Duminica, de la ora 19, CSU Asesoft va juca la Medias cel de-al treilea meci contand pentru clasamentul Diviziei A. Echipa Gaz Metan este pregatita de fostul antrenor al lui CSU, Mladen Jojic, cel mai titrat tehnician din campionatul Romaniei.
Va fi un joc foarte interesant de urmarit, fostii elevi ai lui Jojic dorind sa-si demonstreze, la maxim, potentialul in acest meci. Desigur, si Vladimir Arnautovic vrea o victorie in fata prietenului sau, caruia i-a fost si secund anul trecut.
Medias se claseaza in momentul de fata pe locul al saselea, dupa ce a invins pe Targoviste si a pierdut cu Brasov. In Cupa Romaniei, Jojic a fost adus in pragul disperarii, Marjanovic & Co. pierzand la scor in fata americanilor de la BC Mures, 89-115, sansele de calificare fiind minime.
Echipa din Ardeal are in lot sase jucatori sarbi si trei romani valorosi: Tudor Dumitrescu, Tudor Jucan si Cosmin Dehelean. Problema o reprezinta media de varsta destul de inaintata a strainilor, conditia lor fizica fiind intr-o evidenta opozitie cu metodele de antrenament si stilul de joc al lui Jojic.
Mai mult, unele voci spun ca baschetbalistii lui Gaz Metan ar fi refuzat sa se prezinte la cateva antrenamente din cauza fostului antrenor al lui CSU.
La final, as dori sa incerc cu dumneavoastra un mic pariu: Hargrove, Cepulis si Burlacu, trei dintre fostii „preferati” ai lui Mladen, vor fi cei mai buni marcatori duminica.
Gaz Metan Medias (1-1) vs (1-1) CSU Asesoft Ploiesti
– locatie: Sala Sporturilor, Medias
ora: 19, in direct pe Telesport
– arbitri: Murcea Serban, Sefer Bedir, Vlad Potra
– sezonul trecut: 97-83 la Ploiesti, 82-71 la Medias (2-0).

Direct spre Cluj !

Dupa disputarea meciului cu Medias, alb-albastrii vor pleca luni spre Cluj. Joi va avea loc returul din Cupa Romaniei, transmis in direct pe Telesport.
Pana la ora acestui meci, alb-albastrii vor efectua minimum patru antrenamente in sala Horia Demian.
Ionut GEORGESCU